Sprawozdanie Brzeg - Kadra 2004

lzpn-logoDnia 12.04 (środa) reprezentacja Lubuskiego ZPN rocznika 2004 rozegrała mecz z kadrą województwa Opolskiego. Spotkanie rozgrywane na sztucznej nawierzchni w Brzegu od pierwszych minut przebiegało pod kontrolą naszych zawodników, szybki odbiór już na połowie przeciwnika, dobra gra skrzydłami, brak wykończenia pod bramką przeciwnika, tak w skrócie można opisać pierwsza połowę meczu. Pod koniec pierwszej połowy tracimy bramkę po stałym fragmencie gry i na przerwę schodzimy z wynikiem 1-0 dla gospodarzy.

Na drugą połowę wychodzimy bardzo zmotywowani, nasza gra jest szybsza, dokładniejsza, bardziej kombinacyjna lecz w dalszym ciągu brakuje wykończenia, przeprowadzamy w ciągu kliku minut 3-4 akcje, które powinny zakończyć się zdobyciem bramki wyrównującej i gdy wydaje się że bramka dla naszej drużyny to kwestia minut, tracimy bramkę na 2-0 także po stałym fragmencie gry.
Do końca próbowaliśmy odmienić losy spotkania, jednak bardzo nieskutecznie.

Skład kadry LZPN 2004- Kaczmarek M, Gołębiowski J, Wnorowski K, Paterek O, Telec M, Skiba B, Midloch S, Kołodeny J, Maliszewski W, Jakuć O, Walczak M, Kuczyński D, Grabowski S, Fedko Z, Wawrzyniak F, Krawczuk M, Helit K.

Trenerzy: Mariusz Łabiak, Kacper Szaciłło